SOBRE NOSALTRES

 

Després de més de 30 anys com a emprenedora als restaurants Casa Consol d’Àger i de Rubí, a la restauració col.lectiva, liderant l’àrea d’alimentació, a la cooperativa +MES, d’oferir mils i mils de croquetes, sovint elaborades de forma industrial, era el moment de posar el meu coneixement, sensibilitat i creativitat al servei d’una l’alimentació saludable, de proximitat i d’artesania, en un projecte  amb molt valor gastronòmic i nutricional.

Així al desembre de 2018 va néixer UMAMI. 

PERQUÈ UMAMI?

Se l’anomena el 5e gust, després del salat, amarg, el dolç I l’àcid. Es un terme japonès i significa: saborós. Les croquetes son això. La fusió de sabors, textures i olors. La fusió de tradició i creativitat. Ens permet experimentar amb tots els aliments, des de l’artesania, la proximitat i la qualitat organolèptica. 

croquetes

 

Les croquetes UMAMI  les hem pensat perquè siguin un REGAL per tu i per qualsevol que tinguis a prop: fills, amistats, per celebrar amb els companys que avui és divendres,  que la teva companya pot sortir abans de la feina… o senzillament per que sí.

Volem que signifiquin quelcom positiu i especial pels sentits i  per l’amistat.

Perque les nostres croquetes volem que us siguin 100% EMPATIA a través de l’umami, de la saborositat.    

 

COM ES REALITZEN? 

 

Ho fem a través de l’ARTESANIA, la PROXIMITAT i tot l’AMOR de la que soc capaç.                                            

Els nostres productes son de 1ª qualitat,  de proximitat, aprofitant la xarxa de comerç local, productors i projectes socials. 

Les nostres receptes son una barreja de la cuina tradicional catalana, els nous sabors incorporats pels catalans vinguts d’arreu i molta creativitat per fusionar-los.  

Creiem en la filosofia amb la que els nostres feien les croquetes: la fusió d’elements, sense escatimar bon producte. 

Les croquetes UMAMI estan composades per un 70% de producte cuinat per nosaltres per posteriorment trinxar-lo i afegir-hi la farina i la llet corresponent segons el cas.  Els hi donem la forma i les congelem.  

Tot amb els més estrictes controls de seguretat alimentària. 

 

VINE!

dimarts  a dissabte

09.00 - 14.00

ContactE

Télefon

+34 936 84 77 37

+34 632 01 55 99

Correu

info@umamicroquetes.cat

umami@umamicroquetes.cat

DIRECCIÓ

Carrer Mossèn Cinto, 6,
08191 Rubí, Barcelona